ITALIEN VECKA 3

ITALIEN, Listor, 7D, PADUA

Ännu en ny vecka och jag är inne på min tredje vecka här i Padua. Jag tror att det totalt kommer bli 12-13 veckor här och det är sjuk att det snart gått en tredjedel. Imorse vaknade jag av O's väckare och kände mig helt död då jag knappt sovit något inatt, så jag vände mig om och sov en stund till efter han gått då jag hörde att det smattrade mot fönsterbläcket och inte kände för att ta en prommis i regnet. Men jag ska inte klaga, det är första dagen det regnar här sedan jag kom ner och hemma fick de 3 decimeter snö inatt...

Då jag inte har dagarna speciellt planerade tyckte jag att @Enylja's lista som hon hade igår skulle passa bra, men med en egen variant av den.

VECKANS ATT GÖRA

Jag har ju egentligen inget att göra utan jag skapar eller bestämmer det jag ska göra... Men jag har ett samarbete jag måste fixa, städa ordning i lägenheten, försöka ta tag i italienskan lite mer och

VECKANS TRÄNING

Här har jag inte samma slags träning som hemma, för då hade jag gått på några spinningpass, men hade iallafall tänkt ta 3 långpromenader och har även corepassen att köra. Jag har även med mig mina gummiband så jag kan gå i trapporna.

PÅ BLOGGEN I VECKAN

Ett samarbete kommer förmodligen upp (det vill ni inte missa!), dagstrippen till Venedig, hur jag fotar mina bilder och några listor. Önskar ni något annat?

MAT I VECKAN

Pasta, hehe. Eftersom min mage inte reagerar på pastan här nere blir det vääääldigt mycket pasta. Men det lär bli någon middag ute, typ på torsdag!

ATT SE FRAM EMOT

Min födelsedag på torsdag! Känns galet att jag fyller 24, vart tog åren vägen?

VECKANS KANSKE

En tripp till Verona. Vi har bara nämnt det då det bara är en timme med tåg dit, och jag vill ändå maxa denna italienresa!

Så nu ska jag äta klart min frukost (ja, jag äter den nu för jag måste äta den när jag är hungrig, annars går det inte alls) och sedan ska jag ta och röja här i lägenheten. Diska, plocka undan kläder, tvätta för att sedan jobba lite på datorn och kanske gå ut en sväng på stan ändå. Vi får se!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men wow vilka fantastiska blommor du har funnit, så vackra! Vilken underbar blogg du verkar ha fina du 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh tack, de är helt underbara och jag ser lite av dem från vårt fönster! Tack snälla du<2
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Så kul att följa dig! Låter som en bra vecka, kram<3
nouw.com/fridaochtove