ITALIEN VECKA 7

Ännu en ny vecka och nu är det ganska precis halvtid för mig här i Italien. Tiden har tickat undan alldeles för snabbt men jag har fortfarande mycket att uppleva. Och denna vecka kommer bli lite annorlunda jämför med tidigare veckor. Dels är det påskvecka och dels kommer vi få besök.

MÅNDAG

Jag ska ta en ordentlig sovmorgon då jag kände mig död igår när jag vaknade och 25tusen steg gör inte kroppen piggare. Sedan ska jag ut på stan en sväng för att köpa en kavel, mjöl och lite lina för sedan har jag ett mission. Egengjord pasta!

TISDAG

Inget inplanerat än men är vädret bra kanske det blir en prommis. Sedan har jag lite att planera så vi har en plan när vi väl får besök och dagarna kirrade. Eftersom jag inte har så mycket att göra på dagarna blir jag reseledare.

ONSDAG

Jag ska hämta en lägenhetsnyckel och sedan har O beställt pasta så jag lär göra mer. Sedan ska jag städa och fixa lägenheten då vi har besök påväg som landar på kvällssidan. Förmodligen går ut och äter när de kommer.

TORSDAG

Som det ser ut nu blir det en dag i Venedig och jag ska planera mer eller mindre allt vi ska se och göra. Jag har en plan i huvudet och ska nu bara få ner det på papper tills denna dag.

FREDAG

Vi åker till Florence och ska tillbringa helgen där. Vet inte helt när vi åker än men då det är långfredag är O ledig både torsdag och fredag då universitetet är stängt.

HELGEN

Vi är som sagt i Florence och ska uppleva allt denna stad kan erbjuda och jag kan bocka av ännu en italiensk stad på listan. Jag längtar och det ska bli så kul då jag hört att Florence ska vara riktigt fint!

Utöver detta ska jag försöka ta det lugnt, andas och lyssna på kroppen. Ångesten jag fick i lördags har släppt lite men jag vill fortfarande hinna med allt som går medan jag är här. Har så dubbla känslor just nu och det pendlar mellan norr och söder på mindre en sekund. Men så kan det vara och just nu måste jag bara rida ut den vågen för att kunna stå upp på nästa våg.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Kan inte alls fatta att det är påsk i veckan, så sjukt vad tiden går fort. Det var nyss jul ju?! :'D Himla roligt med lite besök i veckan och ha det SÅ bra!! <3
nouw.com/emmaengstrom
elinelmersson
elinelmersson,
Nej men åh så fina bilder!! Kram <3
nouw.com/elinelmersson