Känslorna rinner över

Allmänt , 7D

Alltså vilken kärlek!

Jag vet inte var jag ska börja och ska jag vara ärlig så vågade jag inte gå in under gårdagen och läsa era kommentarer på inlägget igår (ni hittar det HÄR) då det var ett känslomässigt inlägg för mig, men ni är helt fantastiska! Jag har suttit nu på morgonen och läst igenom dem och ska svara på varenda en. Det värmer otroligt mycket och det är sånt viktigt ämne att lyfta. Jag var osäker på om jag skulle publicera det eller inte men kände att det är så pass viktigt att det fick bli så!

Idag är en dag som började med att Olov hade en jobbintervju över skype eller liknande. Har inte så stor koll, men den försökte jag sova mig igenom och det gick väl sådär.

Idag ska jag försöka hålla mig sysslosatt då det är en dag jag är extra nervös över (ni får veta mer imorgon). Så planen är att ta ännu en promenad runt mitt vanliga stråk på 8,5 km. Har hittat en ljudbok som jag lyssnar på som är väldigt intressant som heter "barn som bråkar - att hantera känslostarka barn i vardagen". Jag har varit på en utbildning om det nu i höstas och det är så intressant att lyssna på och tänka tillbaka och reflektera över sitt egna förhållningssätt som förskollärare.

Beroende på hur kroppen känns blir det kanske lite löpning med + ett corepass för att sedan duscha, gå en sväng på stan och sedan äta en middag ute med Olov.

#nouwinfluencer #nouwblogger #nouwblogg

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Så kul med så fin respons! Det förtjänar du!
Ha en fin dag<3
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, tack snälla ni! Ha en fin dag<3
nouw.com/emmeliesehlin
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas det du är nervös över går bra <33
nouw.com/celinelundqvists
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Det gick så bra och blev världens lycka <33
nouw.com/emmeliesehlin