Kommande vecka

Denna vecka är verkligen inte lik mina senaste veckor. Dels för att jag nu är hemma i Sverige och dels för att jag börjat jobba. Så med nya rutiner blir veckoplaneringen annorlunda och jag måste komma in i dem. Det blir sedan att hitta det som känns bra så det blir en balans mellan jobb, träning, vila, kost och sömn bland annat.

MÅNDAG - jobbade 7-15.30. Cyklade hem, försökte få igång Internet som inte funkat sedan i onsdags så jag ringde A3. Det är tydligen någon felkoppling i huset så jag hoppas de löser det snart. Gick och handlade, gjorde mat och nu ska jag bara ta det lugnt i kväll.

TISDAG - jobb 6.30-14 + min friskvårdstimme. Får se vad jag hittar på innan jag ska på ett spinningpass på kvällen. Vid 23 kommer O hem från Luleå så jag slipper sova själv.

ONSDAG - jag har huvudstängning på jobbet och jobbar 8.30-17.30. Hinner hem, kanske äta, byta om, ett CX pass och sedan ska jag träffa en PT på gymmet.

TORSDAG - ledig då det är röd dag. Vi ska förmodligen äta hos svärisarna.

FREDAG - klämmdag men jag jobbar till 15. Sedan tar jag helg och första veckan på nya jobbet är gjord.

HELGEN - inga speciella planer. Min kusin kanske kommer förbi och utöver det lär vi fortsätta fixa i lägenheten.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Låte rju verkligen inte som en dålig vecka nej! Bortsett från internetstrulet - finns det ens något värre?? NJUT utav den här veckan nu hjärtat och ha det BÄST!! Stor puss <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Så störande!! Och så skönt med en "vanlig" vecka! Puss<3
nouw.com/emmeliesehlin
linnearosengren
linnearosengren,
kan typ inte ens koncentrera mig på något annat än kladdkakan men det låter som en härlig vecka i mina öron(ögon?) 💕
nouw.com/linnearosengren
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Haha alltså tror jag aldrig gjort en så bra kladdkaka. Var tvungen att testa ugnen och helt klart godkänt! Jag hoppas den blir bra💕
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229