Längtan sedan ragun i Verona är över

Mat, ITALIENInnehåller affiliate-länkar

Att göra egen pasta är egentligen så enkelt och blir så himla gott, men jag har bara gjort det nån enstaka gång sedan vi kom hem från Italien (ca 1 år sen). Det krångligaste enligt mig är att få till det i pastamaskinen och det kan bli en del svordomar, men nu är det slut på det. Jag minns inte var jag såg eller hittade den, men efter Icas buffétidning kom med en pastaspecial med bland annat bucatinipasta var det ett måste. Nämligen en pastapress. Och bucatinipasta åt jag första gången i Verona och GAAAH vad god den var med ragun. Så nu längtar jag tills paketet kommer så jag kan göra egen bucatinipasta utan att behöva en jobbig pastamaskin.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Oj egen pasta vet jag inte ens om jag skulle kunna fixa, skulle bli skit av allt haha! Bucatinipasta var något nytt det också, hör du hur dålig koll jag har eller?! :'D Men det ser hur gott ut som helst alltså! Hoppas paketet kommer supersnart :> <3
nouw.com/emmaengstrom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Oj så gott det lät med egengjord pasta! Det har jag faktiskt aldrig gjort, något jag helt klart ska dra med sambon med och prova att göra. Detta såg ju nästan farligt gott ut! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men åh så gott det låter!!! Kram
nouw.com/linndossing