Lucia

Paris

Imorse blev det tidig morgon då hela skolan skulle ha Lucia. Det var riktigt jobbigt att kliva upp. Speciellt då jag inte kunde sova igår då alla tankar bara snurrande och sedan vaknade jag 5 gånger under natten. Första natten själv sen Olov for så det kan varit för det var så tomt och jag saknade han... men det gick tillslut att stiga upp och sedan har det varit en lång dag.

Luciatåget var så fint och det var riktigt mysigt. Lite mer julkänsla har jag nog. Och bästa av allt var fikat efter då det fanns lussebullar!

Då vi inte var ut idag var det ganska rörigt men det gick smidigt ändå och innan lunch blev det nedvarvning med att se på film. Vi hann även med lite julpyssel på eftermiddagen.

Idag efter Lucian när vi kom upp var det ett barn som kom med ett paket och gav det till mig. Det var mitt och det var superviktigt att jag fick det. Så himla gulligt och jag blir så himla glad!!

Nu ska jag försöka plugga lite innan jag äter middag och slappar ikväll. Det är inte längre kvar nu tills jag far hem och det känns sådär...

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer