Magi i vardagen

Vardag

Jag går hem i ett landskap med plogkanter som är en meter höga på flera ställen. Träden och omgivningen är helt magisk med snö på grenarna som i en fantasivärld. Luften som jag andas in påminner mig om att det är verklighet då den är isande kall och frisk i mina lungor.

Alltså, senaste veckan har jag fått insikten i att jag verkligen älskar vintern. Trots att det ibland är så kallt att jag knappt vill gå ut är det underbart ändå. Och landskapet runt om mig gör allt så mycket lättare. Det är helt magiskt! Jag verkligen älskar det. Hur går det inte att älska ett landskap som ser ut att komma från en film?

Innan jag flyttade hit hade jag aldrig varit här och jag tänkte inte att Luleå är så långt norr ut. Det fick jag äta upp då det är ca 13 min till Haparanda. Men jag ångrar mig inte en sekund. Luleå är en riktigt mysig stad även fast de nästan alltid blåser. Och jag har lärt mig med åren att om det är sol och ser jättefint ut ute på vintern är det med största sannolikhet iskallt med. Så nu framöver när jag har mindre ska jag ta mig in till stan då de varje år plogar upp en isbana från norra hamn till södra hamn. Det är sjukt mysigt och det är riktigt roligt att åka skridskor runt.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Clarabjornum
Clarabjornum,
åh vad mysigt! älskar snön
nouw.com/clarabjornum
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså wow vad underbart det ser ut!! Önskar att vi också hade snö!! <3
nouw.com/matildaberlin
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Ja det är helt galet! Älskar det! Jo jag förstår det <3
nouw.com/emmeliesehlin