Mel 4 månader

Mel

ca 7,9 kg / 68 cm (ingen bvc-koll denna månad så vi har vägt och mätt hemma)

Utveckling: Jag har lärt mig att greppa mer och mer och allt ska smakas eller äta på nu. Mitt första riktiga skratt kom på midsommar då mamma busade med mig i vagnen. Det var så roligt. Jag började vilja sitta själv strax efter tre månader och att luta sig bak mot någon är så tråkigt. Jag ska sitta själv framåt. Fötterna har jag tränat på lyfta mycket och har de rätt upp i luften, sedan donkar jag ner dem i golvet med världens fart. Jag pratar mer och mer och har börjat säga MA vilket mamma blir jätteglad över och ÄNTLIGEN har jag lärt mig rulla från rygg till mage. Nu kan jag det helt själv och gör det hela tiden.

Sömn: lägger sig för natten runt 17.30 och har ca 3-4 uppvak natt och vaknar mellan 05/06. Tycker vi får sova hyfsat och nu har han sin spjälsäng mot väggen istället mot vår säng. Det blev så mycket lättare att lyfta över han på nätterna när han ska äta och jag sover bättre med. Dagarna sover han oftast 40min/nap och tar 4-5 st per dag.

Emmelie: Tycker tiden gått så galet fort och jag saknar redan den lilla pyttinuttiga bebistiden. Han blev stor så snabbt men samtidigt är det underbart att se alla framsteg och det händer saker varje dag. Jag älskar varje sekund men ibland blir det väldigt påfrestande psykiskt med skuldkänslor och att man inte är tillräckligt bra. Men det försöker jag inte tänka på.

#bestofnouw

  • Postad i: Mel

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Förstår att han växer så himl fort, även tiden! man vil nästan bara stoppa :> skönt att det verkar funka bra med sömnen, både ni och han behöver ju verkligen ta igen er! Kram på dig! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
Hilma
Hilma,
Åh söta söta söta! 🥰 Dom utvecklas och växer så himla snabbt, förstår att det är svårt att hänga med ❤️
nouw.com/hilma
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Han är bara för söt alltså! Förstår att du saknar bebistiden något enormt, det är ju så mysigt när dom är sådär pyttesmå. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
evelinajosefines
evelinajosefines,
Ja visst går det fort! Vad härligt med hans första skratt🥰
nouw.com/evelinajosefines
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså - hur är det ens möjligt??? 4 månader?? Redan??? ❤️❤️❤️
nouw.com/matildaberlin
fridachristinas
fridachristinas,
Men asså åh vad härligt, men förstår att det går fort! ❤
nouw.com/fridachristinas
ArielC
ArielC,
Åå så søt han er! Elsker forresten headeren din ❤️❤️
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Gud så söt han är <3 Gulle!!
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Men så stor redan <3
nouw.com/artibus