Michelinrestaurang & tasting meny

Mat, ITALIEN

När vi var i San Marino hittade vi en restaurang vi ville testa och den hade även haft Michelinstjärnor i 4 år i rad. Så vi valde en tasting meny med fisk och det var 5 rätter i den. Men det konstiga var att vi fick 6 rätter och jag vet inte vad det var, men jag tror att den första kan ha varit något som alla fick för det var inte bara vi som fick den.

Detta var alltså första rätten vi fick och den var en av de godaste jag någonsin ätit. Jag vet dock inte vad det var då den inte var med på menyn...

Raw ombrina fish, sea water mayonnaise, chicory and caviar

Cuttlefish with jerusalem artichokes cream and marinated

Nettle pasta, calms and asparagus

Cod fish, fried artichokes and black garlic sause

Strawberry grapes sorbet with muscat cream and red fruit powder

Alltså detta var definitivt den absolut godaste middagen jag någonsin ätit. Trots att jag inte var ett dugg hungrig då jag hade världens mensvärk att jag höll på gå av var denna mat precis det jag behövde. Nästan allt var gudomligt gott, det var en rätt jag tyckte var sådär, men överlag var det världens drömmigaste middag och jag är så glad att vi testade detta. Det var matorgasm efter matorgasm då allt smakade som att man var i himmelriket. Mina favoriter var första som vi inte visste vad det var, cuttlefishen och den gröna nässelpastan. NOM NOM NOM säger jag bara!

#bestofnouw #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Vad fint det var upplagt! Ser fantastiskt gott ut!
nouw.com/fridaochtove
artibus
artibus,
Men så gott det ser ut!! <3
nouw.com/artibus