Middagstips - natchoburgare

Nu när vi bor i Italien är det lätt att vi mest äter pasta. Det har i princip varit så sedan jag kom ner den första mars, men vi tog tag i det lite iallafall och gjorde hamburgare och det blev då GALET gott. Jag älskar mat och jag älskar hamburgare. När vi bodde i Luleå gjorde vi ibland Nachoburgare och det var såna jag ville göra denna gång.
I överlag älskar jag nacho och tacos mer än någon annan maträtt så att ha det som hamburgare är on spot! Och min kloka man kom på att man kanske skulle ha gjort egna hamburgare men med tacokrydda i så det blir riktig tacoburgare. Det måste verkligen testas nästa gång!


Här nere hade de inte riktigt allt vi ville köpa till dem, men vi tog det vi hittade. Det som vi inte hittade var en starkare ost, jalapeños, stark sås. Man kan ta det man själv vill ha för jag tycker inte om jalapeños men min man gör det, men denna gång fick vi med oss det mesta av det som vi behövde.
Du behöver
Hamburgerbröd
Hamburgare
Sallad
Gurka
Avokado
Ost
Majonnäs
Nachochips
Tacosås/stark sås
Jalapeños
Lök (insåg nu att vi glömde det, men rödlök är så gott att ha på)

Så sätt ihop allt med bröd, majonnäs, sallad, hamburgare med en smält ostskiva, gurkskivor, mosad avokado, smulade nachochips och sedan sista brödbiten. Då får du ihop en burgare som ser lika god ut som denna och som smakar gudomligt! Vill du ha sting i den så ta lite tacosås så gör det nog susen. Denna skulle jag kunna äta några gånger i veckan.

Gillar
Kommentarer













