När livet ska klaffa

7D

På senaste tiden har jag inte haft mycket motivation eller inspiration alls. Sedan vi kom hem känns det inte som att livet klaffat alls och exakt allt har varit ur synk. Jag har inte varit mitt bästa jag och jag hade inte velat bo med mig själv dessa två veckor.

Ibland blir allt bara tuffare det är en sån period just nu. Lite som stressar mig är att jag vill få ordning i lägenheten och allt klart så jag bara kan släppa det. Vi har äntligen köpt en micro, börjat kolla på stolar, kökslampan vi vill ha verkar ingen ha och den finns inte heller på nätet. Sedan har vi kartonger lite överallt som inte packats upp och när jag väl kommer hem efter jobbet är jag helt slut med alla intryck, att man mentalt har alla tentakler ute hela tiden och vissa dagar är allmänt mer påfrestande.

Så igår efter vi hade varit på avslutningsfika för min kusin, ätit middag hos mamma och pappa och väl var hemma orkade jag inte hålla på allt längre. Alla känslor svämmade över och vi tog oss tiden till att prata igenom allt och vad vi kan göra för varandra, vad vi själva behöver av den andra and so on.

Det behövdes och jag hoppas det blir bättre nu, speciellt från min egen sida. För jag är en riktig känslomänniska och i detta fall är det en stor nackdel då jag inte kan hålla igen känslorna hela tiden. Det är mer eller mindre som att jag har PMS hela tiden och irriterad på allt och nu när jag väl har PMS blir det ännu värre. Men bland de bästa är att ta en promenad, få andas och bara gå + att prata i telefon.

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
såna perioder är aldrig roliga.
nouw.com/jagochminahjärtan
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
nej verkligen inte!
nouw.com/emmeliesehlin
malinkirstine
malinkirstine,
Så fina ni är <3 Och TRO MIG - perioden där livet klaffar kommer snart och när du minst anar det. Skickar världens kramar till dig! Kram
nouw.com/malinkirstine
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, tack fina du<3
nouw.com/emmeliesehlin