"När ska ni skaffa barn då?"

Något som verkligen gör mig glad, det är att två av mina viktigaste inlägg jag skrivit sedan jag startade min blogg är två av de mest lästa. Nämligen "vikten av att känna" och "när ska ni skaffa barn då?". Så jag tänkte ge er en favorit i repris och snälla, läs speciellt de två inläggen för de är så himla viktiga. Främst av allt de första som är "vikten av att känna". Det var ett jag skrev om och funderade länge på om jag skulle publicera, men kände att det är ett viktigt ämne och att andra kanske varit med om liknande. För i ärlighetens namn så har det varit två av de jobbigaste stunderna i mitt liv.

Vikten av att känna

Jag delar med mig av min upplevelse av att som 18-åring hitta en knöl i bröstet och hur det var att några år senare hitta ännu en. Det är så viktigt att lära känns sin kropp och sina bröst klick.

Ett äventyr på andra sidan Atlanten

Hon som alltid funnits i mitt liv. Är en av de coolaste och tuffaste jag vet. Någon jag ser upp till och som jag kommer sakna ordentligt då hon kommande fyra år kommer spela collagehockey i New York.

Hur vi bor i Italien

Hur bodde vi egentligen i Italien? Jag delade med mig av vår lägenhet och hur vi bodde. Kommer jag någonsin kunna säga igen att jag bott 3 månader utomlands? Det återstår att se.

"När ska ni skaffa barn då?"

Ett av mina viktigaste inlägg och mina tankar om att få frågan när man ska skaffa barn. Känner du som mig eller hur tänker du?

  • Postad i: Listor

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Har läst alla dessa inlägg nu. Och "när ska ni skaffa barn då" känns verkligen i hela kroppen när jag läser inlägget. Fyyy faaaaan vad jag hatar den äckliga jävla frågan. Det är så himla viktigt att sprida det här budskapet och få folk att förstå att det inte är en fråga som är okej att ställa. Det är inte bara att sätta igång och göra ett barn. Tack för att du tar upp det och påminner om det. Du är så härlig <3
nouw.com/linnearosengren
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Känner som dig och det är något jag verkligen inte tål. Vadå skaffa? Det kan ta hur lång tid som helst, man kanske inte kan, har fått flera missfall eller så kanske man inte vill? Nej, det är så viktigt och tack vännen! Världens kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Åh minns "När ska ni skaffa barn då?" Inlägget. Minns hur upprörd jag jag var och hur mycket det rörde om i mitt hjärta och hjärna. Minns även att du lära skriva till mig privat också haha! Blir fortfarande så arg på den frågan, förstår inte folk bättre? Nä fy och skäms. Så viktigt att du tar upp detta hjärtat! <3 <3 <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, ja det med minns jag med! Och det är ju så viktigt ämne och jag blir oxå fortfarande arg på den frågan! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229