Njuta i nuet

Igår hade vi en lugn och skön dag hemma. Det blev ett träningspass efter lunch och sedan låg jag i soffan framför F1. Jag har varit så trött senaste dagarna så det var riktigt behövligt. Men nu är det ny vecka och jag hade mer än gärna varit hos mamma och pappa i en vecka och bara fått mysa med denna lilla skrutt. Men det går inte då jag jobbar hela sommaren så jag njuter när jag väl får chansen. För hur skönt det inte det där ut att vara?👆🏼 Men en ny vecka och då kommer även nya saker att göra.

MÅNDAG - jobb till 15.30 och sedan ska jag försöka ta mig till gymmet för ett lättare pass.

TISDAG - jobb till 14 och sedan ska vi iväg på middag hos mina svärisar.

ONSDAG - huvudstängning för min del så jag slutar inte förrän 17.30. Får se vad jag orkar göra efter det och förhoppningsvis står middagen klar på bordet när jag kommer hem.

TORSDAG - jobb till 16.30 och har även ett möte på jobbet inför sommaröppet.

FREDAG - jag jobbar till 16.30 eller 17 och sedan tar jag helg.

HELGEN - har inget inplanerat just nu men jag vill mest bara ta det lugnt, fixa i lägenheten och bars vara. Det kanske blir en standdag om vädret är bra.

ÖVRIGT - jag måste köpa en bikini eller/och en baddräkt. Jag ska försöka få in fler träningspass denna vecka och även minska sockerintaget då det varit en hel del socker på slutet. Ska även försöka tänka på vad jag äter så min mage håller sig hyfsat bra då jag är riktigt dålig på att äta sånt som inte är bra för den men gott.

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men åhh! det låter verkligen som en toppenvecka sötnos! Hoppas den blir det med! Håller alla tummarna för att du hittar något som funkar för din mage nu! STOR KRAM hjärtat <3
matildaberlin.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ja ajg hoppas det! Det vill jag xå för jag är så less just nu! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
artibus
artibus,
Men ååååh så söt!! Vilken vecka, hoppas de går bra med magen <3
nouw.com/artibus
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Eller hur! Sötaste nånsin hehe! Ja, det hoppas jag med!<3
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229