Och där tog jag helg

Foto, Allmänt Innehåller affiliate-länkar

I morse vaknade jag till nollgradigt, snö och blåst vilket inte var det roligaste när jag skulle köra till jobbet för att öppna till 06. Oplogat och varje gång jag mötte en bil var jag rädd för att få sladd då det kändes som att köra på halkbanan... Men det gick och jag tog helg 12.30. Alltid skönt när man slutar tidigt på en fredag!

Så nu ska jag ta och svida om till myskläder och ta det lugnt hemma. Försöka bli frisk och se på serier. Hade tänkt träffa min kusin men då slutspelet börjar till veckan vill jag inte göra henne sjuk, men samtidigt vill jag träffa henne då det idag bara är 3 veckor tills jag åker. Om 3 veckor sitter jag på planet till Italien och min man. Ni förstår inte hur mycket jag längtar!!

Nu när jag kom hem har jag försökt få till bilder på mitt nya skal som jag köpt från Ideal of Sweden. Skalet hittar ni här - klick. Älskar det och skulle vilja ha så många fler men ska nog även klicka hem en mobilbörs... har min gamla mobilbörs just nu som är så sönder att korten nästan ramlar ur... så det blir nog denna, men är även sugen på detta skal... 

Och tack för era kommentarer i inlägget jag skrev om telefonen. Ja, det var behövligt med en ny men jag vill ändå inte lägga pengar på det då det ändå känns lite onödigt. Vet inte hur det går ihop, men det är så jag känner... Ett litet dilemma haha. Men jag är så så så nöjd! Kameran på den är grym vilket för mig är så viktigt!

Gillar

Kommentarer

Amanda ,
Jag älskar skal i från dom dom. Har så fina grejer där 😍
malmflood.delacay.com
Emma
,
Vilket fint skal! Och vad roligt med Italien! Vill verkligen dit