Och där tog vi oskulden

7D

För mig just nu, så känns det som att dagarna är riktigt långa. I tisdags reste vi hela dagen och kom hem till en del flyttkartonger. Igår flängde jag runt hela förmiddagen och kom hem vid halv fyra. Sedan blev det middag hos Olovs föräldrar och vi lastade en släpvagn med grejer. Så imorse packade jag upp flertalet flyttkartonger innan mamma kom för att hjälpa till och sedan äta lunch. Men vi fick undan riktigt mycket och kaoset har lagt sig lite. Igår var allt bara för mycket med kartonger, påsar och grejer huller om buller. Nu är det organiserat kaos. Tacka gudarna för det!

Mitt i lunchen kom min mormor och morfar förbi med en blomma och lite fika. Så mamma fixade kaffe, la upp fikat och vi tog fikaoskulden i lägenheten.

Det var så himla mysigt och än fast vi satt runt vårt lilla soffbord på pallar så var det underbart. Jag kunde förställa mig känslan hur det kommer bli när vi fått in soffan, tvbänk och tv:n vilket kommer bli riktigt bra. Och om det är något Italien lärt mig är det att dricka cappuccino. Så till kaffet idag tog jag riktigt mycket mjölk (som ni kan se på bilden nedan) och det gick och dricka och var ganska gott.

Och nu en fråga till er, vad vill ni läsa om nu när jag kommit hem från Italien?

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer