Pastafavoriter

Mat

När vi bodde i Italien gick jag både en pasta och pizzakurs. Det jag lärde mig där har jag gjort ganska mycket av och en favorit jag fastnade för var bolognesen till pastan. Så här hittar ni receptet som vi använde då och som jag älskar! Godast blir det till egengjord pasta.

Min nya favorit- pichanapasta. Det är även godaste köttet jag vet. Vi vakuumförpackar köttet, kör det i sous vide och det blir så bra. Så när vi fick en köttbit över blev det en sås med schalottenlök, buljongtärning, imat, salt, peppar, tryffelolja, rödvin, finhackad svamp om man vill och sen köttet i slutet. Helt klart en rätt man måste bjuda nån på en lördagskväll!

Slutligen carbonara. Så enkelt men så gott! Vi åt det minst en gång i veckan i Italien men nu har jag inte ätit det sen innan Mel kom. Han verkar vara väldigt känslig mot ägg så jag har undvikit det helt, men när jag slutar amma ska jag äta en riktigt krämig carbonara med tända ljus i vårt hus. Kan det bli bättre än så?

  • Postad i: Mat

Gillar

Kommentarer

karins
karins,
Gotti gott!
nouw.com/karins
amaliev
amaliev,