Planerar trädgården och pallkragarna

Grönt

Jag är så taggad på denna sommar. Vi har hus, en egen trädgård och jag kan odla hur mycket jag vill. Förra sommaren stod det plantor i varje fönster i lägenheten vilket inte var helt optimalt, men nu har jag plantor som väntar på att få bo ute på altanen resten av sommaren när nätterna är tillräckligt varma. Pallkragar fick jag i födelsedagspresent och jag tror jag kommit fram till vad jag ska ha i dem.

På altanen kommer det vara minst 6 tomatplantor, 3 gurkplantor och flertalet plantor med olika chilis. I pallkragarna blir det förmodligen grönkål, rödbetor och morötter i den första. Två olika squash i den andra. Sockerärtor i den tredje och i den sista tänkte jag sätta silverlök, bananschalottenlök, spenat och sallad. Vad tror ni om det? Är det något som jag missat och bara måste så?

  • Postad i: Grönt

Gillar

Kommentarer

annaengborg
annaengborg,

Jag förstår precis din glädje!😀 Jag vill också odla men jag vet inte riktigt vad 😅 vi får tillgång till vårt hus om lite mer än en månad och jag kan knappt vänta på att få spendera underbara sommardagar i vår egna trädgård 🥰

nouw.com/annaengborg
artist
artist,

Härligt att kunna odla!!!

nouw.com/artist
saranilsander
saranilsander,

Åh vad härligt det låter!!

nouw.com/saranilsander
aliceemericsson
aliceemericsson,

Så roligt att kunna odla så mycket ju! <3

nouw.com/aliceemericsson
carroat
carroat,

Men så mysigt! Älskar att odla och drömmen är ju att skörda allt sedan i sommar! 🥰

nouw.com/carroat
happyM
happyM,

Åh gud vad kul och härligt att pyssla med 😃 Kram ❤️

nouw.com/happym