Redan artonde?

Wedding

18e september betyder att vi har varit gifta i en månad. En månad som fru Sehlin och jag är inte van än. Och nu känns det även som i början när man blev tillsammans då man räknade veckor och månader fast nu som gifta. Lite konstig känsla. Så i och med denna speciella dag tänkte jag dela med mig av lite bilder vi tidigare fick från fotografen. Det kan hända att ni sett några av dem tidigare men här kommer några iallafall. Väntar på de slutliga 230 bilder som vi köpte i vårt paket med spänning. Längtar efter alla men de som jag och tärnorna knäppte ska bli så roliga att se.

Så med 11 månader kvar tills vår årsdag ska jag börja fundera på hur vi ska fira den som. Man kan ju följa listan med bomullsbröllop osv så vi ska fundera ut hur just vi vill fira. Göra det till vårt eget.

Gillar

Kommentarer

idavasara
idavasara,
Så fina bilder!! Vem hade ni som fotograf?
nouw.com/idavasara
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Eller hur?! Jag älskar bilderna vi fått och längtar efter resterande 230!! Vi hade Elins Photo. Söker du på det hittar du henne 😊
nouw.com/emmeliesehlin
idavasara
idavasara,
Åhh det var henne jag skulle boka men hon var tyvärr upptagen på vår dag! Så synd! Fantastiska bilder!!
nouw.com/idavasara
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Men så synd!! Hon är riktigt duktig och jag kände mig inte obekväm alls trots att jag inte tycker om att stå framför kameran.
nouw.com/emmeliesehlin