Rond 2

ITALIEN, 7D, Mat

Vid 10 imorse var jag på tågstationen för att möta upp @Emiliaapetterssons när hon kom med tåget från Vicenza. Vi gick sedan ner mot huvudgatan och ner till Prato della Valle och de två kyrkorna som ligger där. Vi strosade runt, pratade och hade det riktigt bra.

Vi satte oss sedan på ett fik som Emilia hittat och som jag bara gått förbi då de druckit drinkar när jag gått förbi. Så vi satte oss och jag hade så svårt att välja vad jag skulle ta från menyn så det blev lite mer än tänkt. En laxmacka med avokado, en tallrik med yoghurt och bär och sedan en matchadrink till. Så himla gott! Kommer helt klart ta med O hit innan vi åker hem. Det kanske får bli en riktig brunch där på lördag, vem vet.

Jag njöt verkligen och vi hade det riktigt trevligt. Så underbart att man kan hitta någon såhär via bloggen och hon är faktiskt den första kompisen jag träffat i verkligheten som jag hittat via bloggen. Så jag längtar tills jag kan träffa er andra med och förmodligen kommer jag och Emilia kunna ses i sommar. Jag längtar redan

Jag vet inte vad som hände men jag blev riktigt trött efter all mat, matkoma deluxe. Jag har ändå lyckats städa undan lite i lägenheten och nästan packat klart en resväska. Det kan hända att den kommer fyllas lite mer för att kunna ta mer vikt men vi får se, vi har ändå ca 80kg på oss att packa i.

Jag ska även ta och ta reda på lite mer om ett ställe vi ska till imorn då mina planer för veckan ändrades lite, men till det bättre. O ville följa med så vi åker iväg imorn istället då jag egentligen hade tänkt göra det i tisdags, men jag är så glad att han följer med.

​NU -  jag ska ta och fixa det jag behöver till kvällens risotto. Sedan ska jag däcka i sängen förhoppningsvis framför en film.

Gillar

Kommentarer

Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Ha en bra sista tid i Italien. Swe you soon 💛
nouw.com/emiliaapetterssons
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Ska försöka ha det! Swe u soon🧡
nouw.com/emmeliesehlin
FridaochTove
FridaochTove,
Alltså dina bilder! Spelar ju ingen roll vad de är på, lika fantastiska för det och oj så sugen jag blev på att teleportera mig just dit och bara njuta av all den goda maten. Stor Kram<3
nouw.com/fridaochtove
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh, tack! Vad glad jag blir. Och ja, det kan jag tänka mig för det var så gott!! Kram ♡
nouw.com/emmeliesehlin