Sacre Coeur

Paris

Då jag slutade ganska tidigt tog vi metron bort mot Sacre Coeur. Det var lite pampigt att gå närmare och närmare ju fler trappsteg man tog. Och på tal om trappsteg så är jag lite less på trappor just nu.

Inne i Sacre Coeur, tycker jag det var ganska mäktigt och det var mysigt att gå runt där. Pappa som varit runt lite varstans i olika kyrkor och katedraler tyckte den inte var lika mäktig som jag. Vi gick även upp i kupolen som är längst upp. Det var 300 trappsteg dit och efter första hundra hade mjölksyran kommit för ett tag sen... men det var värt alls trappsteg för det var häftigt att se utsikten.

Inne i Sacre Coeur knäppte vi inga bilder då pappa läst att man inte fick det och även fast det var de som gjorde det så kände vi att det kändes lite respektlöst. Vi njöt av allt bara som det var.

Vi gick ner mot en större gata nedanför Sacre Coeur och hamnade precis utan för Moulin Rouge som vi hade tänkt gå förbi. Strosade sedan runt och letade även restaurangen vi hade tänkt äta middag på. Pappa hittade den igår och tyckte att vi skulle gå dit då den fått bra betyg.

Vi hittade den och det liknade lite Tapas de Papa som är i Luleå. Först fick vi varsin shot och undertiden så fick vi en meny som vi kryssade i vad vi ville ha. Det blev tre olika rätter och en charkbricka som vi delade på. Det var riktigt gott och vi kommer nog åka dit och äta igen när mamma kommer ner.

  • Postad i: Paris

Gillar

Kommentarer

philippanilssons
philippanilssons,
Superfin och härlig blogg! Kika gärna in på min om du har lust och tid 😊 Kram
nouw.com/philippanilssons