Senaste - från mobilen

Tisdag och ännu en långdag på jobbet men shit vad tiden rullar på snabbt, jag har snart jobbat en månad på jobbet. Detta blir femte veckan och det är snart mitten av oktober. Var tog tiden och sommaren vägen? Men det är så skönt att vara ute i arbetslivet samtidigt som det är lite ovant med allt ansvar som är på mina axlar just nu. Tänkte börja denna tisdag med att dela med mig av några bilder sparat från min Snapchat.

Jag är sååå nöjd med hur det blev med min byrå och det är så skönt att få bort onödiga saker. Med ca 2 garderober och ett klädstil blev det hur bra som helst att få klämma in lite jobbkläder, underkläder och linnen/tröjor i byrån. Jag fick även lite plats för några favoriter som får stå framme och se bra ut.

Detta är andra veckan jag inte tränar och jag saknar cykeln mer än vad jag trodde. Vill bara få ordning på min hals så ska jag upp på den igen och bränna bort lite fett och få bättre kondition.

I söndags fick jag gosa med denna goding framför hockey och som dessutom blev en vinst (trots dåligt spel). Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag är gift och får gå runt med dessa snygga ringar som pryder mitt finger! Och linser även en glimt av tröjan jag köpte i fredags som jag verkligen älskar. Galet skön och mönster älskar jag!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Hoppas verkligen att halsen blir bättre!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Matildaberlin
Matildaberlin,
You go, go, go!! Så hima grym <3
nouw.com/matildaberlin