Senaste inköpen

Bebis, OutfitsInnehåller affiliate-länkar

Det är något speciellt med bebiskläder. Jag har alltid tyckt om att gå och kolla och känslan när vi fick köpa första plagget till Mel var så häftig. Nu efter 4 månader och en bebis som växer i en galen takt har det blivit lite inköp. Senaste blev faktiskt i veckan då Gina hade rea med hela 70%, så jag kunde inte låta bli då vi har inget i 74 inför hösten. Det blev 1 body och 2 tjocktröjor till Mel och en tröja till mig för 254 kr. Hur billigt?

Här är de tre plaggen jag köpte till Mel. Jag älskar att klä han i blått då han har så himla blåa ögon. Det blir nästan ännu blåare med blåa kläder. Sen en body och den gula tröjan var Childhood med på så det var ett måste. Klicka på bilderna för att komma till kläderna.

Så jag är väldigt nöjd och han har äntligen lite kläder i 74, men det behövs mer framöver. Jag köpte denna tröja som jag har bott i sedan jag fick den och tog den i L för att få den ännu mer oversized än vad den var. Älskar! Och är det bara jag som köper allt samma månad och får ångest över att jag beställt/köpt mycket?

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Åh den blåa tröjan var så fin!! Han är ju så underbar 😍
nouw.com/linneahedberg
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Alltså det måste vara något av det roligaste att köpa kläder, så mycket fina och söta plagg det finns! Kan gå på bebisavdelningen och bli helt kär i plagg ibland haha! Så sött <3
nouw.com/emmaengstrom
fridachristinas
fridachristinas,
Men alltså åh vad fin den blåa tröjan var! Och att köpa bebiskläder är verkligen något alldeles extra, blir så himla pirrig av det 😍
nouw.com/fridachristinas