Senaste tiden

Vardag

I torsdags gjorde jag min första arbetsdag på 1,5 år och det var med blandade känslor. Skönt att bara tillbaka, jobba och börja tjäna pengar igen men att lämna M hemma kändes så konstigt. Det blev några tårar i bilen och senaste dagarna har jag uppskattat mer, och lär förmodligen göra det ännu mer nu när jag kommer jobba hundra. Så den senaste tiden har helt och hållet gått till min familj men jag saknar er här inne.

Vi gjorde cacio e pepe pizza inför första F1-racet denna säsong. Det blev väldigt gott men jag gillar pastan mer // Senaste dagarna har jag läst om en bokserie jag läste i tonåren, inne på femteboken på inom en vecka hehe...

Jag har njutit av både kaffe, chailatte och matchalatte i mina nya muggar med skummad mjölk, mmmm // M har fått en mössa av min kusin som går collage på Long Island. Så mysig och den passade perfekt till hans gula mysjacka.

Vi har bland annat varit hos mina föräldrar och myst under påsken. Den blev en riktigt god trerätters och att vi fick äta av dukningen var det bästa // M älskar verkligen sina mor/farföräldrar och han leker väldigt bra hos mina föräldrar. I mina ögon finns det inget bättre än att se sitt barn leka/vara med ens föräldrar.

Gillar

Kommentarer