Sista februariveckan och BF-månad

7D

Ännu en ny vecka och måndag, den sista i februari. Snart är det mars och det känns som att våren är påväg. Jag hoppas iallafall det och att vi ska slippa något bakslag med snökaos och aprilväder, så vi får hålla tummarna! Och nu när det går över till mars så är det dels min födelsemånad, men även månaden skruttis är beräknad. Det kan verkligen hända när som helst nu, hur gick det till? Känns som att det var nyss vi var på ultraljudet och snart är han här. Det känns så himla overkligt och än om jag längtar kopiöst mycket, vill jag ha kvar han på insidan för det känns som att det kommer bli så tomt och i magen kan jag skydda han mot allt.

Imorse vaknade jag av att solen lyste in i sovrummet och blev så lycklig. Finns det något bättre sätt att vakna på? Jag tror inte det. Så jag gjorde frukost som åts i sängen framför masterchef och med minigrisen bubblandes i magen. Jag är nu redo för en ny vecka och denna har jag ändå liiiite inplanerat för att vara jag på gravidpenning.

MÅNDAG - lunch med O och sedan ska vi på föräldragrupp. Det ska sedan handlas för middagarna i veckan

TISDAG - fettisdagen. Jag har inget inplanerat men hade tänkt fixa lite semlor och förmodligen baka bröd

ONSDAG - hello vecka 36. Jag går in i ny vecka, ska fota magen och förmodligen gå på en prommis och sticka klart overallen till mini

TORSDAG - inga planer hittills

FREDAG - mer eller mindre fullspäckad dag med långbesök hos barnmorskan och sedan profylaxkurs

Annars ska jag försöka ta en prommis om dagen, kanske luncha med mamma och jag hoppas pappa kommer förbi en sväng. Det är inte många knop hos mig nu men det känns att jag är höggravid just nu.

  • Postad i: 7D

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Åh är så spänd på mars månad för dig nu <33
nouw.com/celinelundqvists
artibus
artibus,
Åh så underbart!!!❤️
nouw.com/artibus