Sista helgen i september

Vardag

Söndagkväll och det känns som denna helg varit enormt lång. Vet inte om det bara är jag men den har gått så långsamt både igår och idag trots att vi ändå gjort en del. Men såna helger behövs med och vi avslutade den med babysim imorse, mys framför F1 och en riktigt höstig promenad innan M skulle sova för natten.

De senaste veckorna har jag försökt ta en promenad om dagen. Dels för att det är så skönt att få komma ut och få frisk luft men dels för att det är så smidigt när det är gnäll och inget är bra. Då passar det perfekt med en promenad. Ute finns det så mycket att kolla på så vi kollar på flaggor, bilar, träd och allt som fångar intresset. Så mysigt och med en nyfiken bebis är det räddaren i nöden ibland. Att jag får en promenad på köpet är bara en bonus.

NU - jag ska ta och mysa ner mig i soffan med en kopp te, fortsätta kolla inredning och försöka ta något beslut antingen om färger/tapeter i tvrummet eller hur vi ska göra med färgerna i sovrummet. Så många beslut men det lutar åt blåa väggar i sovrummet med gråa detaljer och trägolv.

#bestofnouw

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Sofia
,

Men snälla Emme! STRUMPOR!! 🙈

happyM
happyM,

Åh vad mysigt ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vad härliga bilder, älskar ju hösten ändå 🥰

nouw.com/ebbabrage
taylorsroom
taylorsroom,

Ser ju riktigt mysigt ut!För min lilla ökar risken för gnäll om jag går ut i barnvagnen haha 😋 Men det kanske blir bättre när hon kan använda sittdelen.

nouw.com/taylorsroom
beattriicee
beattriicee,

Men så mysigt och vilken underbart höstväder du har! ❤️

nouw.com/beattriicee