Sista slutspurten

Universitet

Efter en höst där tempot legat i 140 med plugget, livet och fritiden var det riktigt skönt med lite julledigt. Sista dagen innan jag tog "julledigt" som blev den 18 december, blev det plugg från 11-01 för att få rapporten så klar den kunde bli för inlämning och plagiatkontroll. Sedan dess har jag inte kollat på den förrän nu när jag kom upp till Luleå igen. Men det har varit halvsvårt att fokusera och komma in i plugget när det gick från 140 ner till 50 och nu ska det gasas upp till 100 igen för en slutspurt. Men det är bara att försöka fokusera ändå och stänga av allt som avbryter en. Något jag brukar göra är att sätta mig framför TVn och ha Youtube med en brasa igång. För mig måste det vara tyst eller sånt som gör att inte jag sjunger med eller ser serier som man fastnar i då det blir såååå mycket mindre fokus på plugget då. Att sätta sig på universitetet funkar också men då blir det lätt att man pratar med människor man känner istället...

Igår lämnade vi iallafall in examensarbetet till examinator, handledare och opponenter. Vi har även fått arbetet vi ska opponera på så nu ska det läsas igenom och granskas då vi ska opponera 8/1 och sedan gå upp med vår rapport 9/1. Det känns helt overkligt men det ska bli riktigt skönt att bli klar.

Gillar

Kommentarer

mayalarsson
mayalarsson,
Åh, längtar faktiskt lite tillbaka till studietiden när jag läser det här! Förstår att det inte känns så just nu, det gjorde det inte för mig, men du kommer tänka tillbaka på den här tiden med värme! Stort lycka till med opponeringen och examinationen!
nouw.com/mayalarsson
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Vad pluggade du? Jo det kommer jag nog göra men just nu i pluggbubblan vill jag bara bli klar... tack snälla!
nouw.com/emmeliesehlin
Wilmaaxelssoon
Wilmaaxelssoon,
Lycka till! Det kommer gå superbra! Kram<3
nouw.com/wilmaaxelssoon
ineees
ineees,
Kämpa på! Du är grym och du fixar det<3
nouw.com/ineees
MALINDENISE,
Kämpa på!! 😃 Önskar dig en fin dag. Kram
devote.se/malindenise
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Tack! Hoppas du får en fin dag med! Kram
nouw.com/emmeliesehlin