Sista sommardagen

Måndag, 31 Augusti och sista sommardagen. Imorgon går vi in i September och den officiella höstmånaden. Jag längtar faktiskt till tända ljus, tjocksockar, stickade tröjor och tekoppar i flertal. Men jag är ändå inte helt redo på släppa sommar riktigt än så jag hoppas September bjuder på fina och varma dagar, för denna sommar har varit magisk. Olovs första semester och vi har haft den med Mel vilket varit så magiskt. Så här kommer en recap på sommaren och några av våra magiska stunder.

I början av sommaren gick vi till strandparken ganska mycket och hade picknick några gånger. Riktigt mysigt. Mina två killar gör mig så rik.

Det har blivit en hel del god mat och fika med. Jordgubbar, rabarberlemonad, pajer och grillad pizza. Jag gjorde egen pizzadeg och det blev underbart gott!

Midsommar spenderade vi hos Mel's farmor och farfar. Vi hann ta några midsommarbilder och jag älskar känslan i bilden.

Det har blivit uteservering flertalet gånger för lilleman innan han blev alltför nyfiken på allt runtomkring.

Vi gjorde en tripp till stugan i slutet av Olovs semester för att slappna av och mysa det sista, vilket var precis det vi behövde. Mel såg elden för första gången, vi plockade smultron, lite blåbär och grillade korv och pinnbörd till middag. Sedan somnade vi framför en brasa, jag mellan mina två killar på ett av mina favoritställen.

Jag bakade sockerkaka med rabarber som vi njöt av i kvällssolen med min familj och mormor och morfar.

Jag och mamma åkte ut till Rotsidan för att ta vara på de sista sommardagarna. Det var en av de bästa sommardagarna på hela sommaren och vi hade det så bra. Lite människor jämfört med vad de varit under sommaren, sol och lite vind men så harmoniskt. Det är så sommaren ska vara.

Denna sommar går helt klart längst upp på listan och förhoppningsvis blir nästa lika bra om inte bättre.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,
Så himla mysiga bilder!
nouw.com/linnealarssonss
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Sommaren är verkligen favoriten men jag kan ändå inte sluta charmas över hösten och allt mys man kan göra! Vilka himla fina minnen du får med dig från sommaren, så mysigt <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Blir så himla glad av dessa bilder <3 Vilken fantastisk sommar ni haft!! Kram
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad härligt med lite tillbakblickar på sommaren! Det är nästan som att man lever om känslan man hade där och då när man kollar på bilderna igen. Superfina bilder verkligen! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhhh så himla mycket underbart ❤️ Midsommarbilderna var faaaaantastiska ❤️
nouw.com/happym