Sista söndagen & kärlek

ITALIEN, Allmänt
Imorse vaknade jag ganska trött, men det blev en bra morgon ändå. Det var sommarvärme ute så jag letade fram min hängselklänning ur resväskorna och vi begav oss ut och jag blev chockad. Jag gick runt med kort klänning medan många andra gick runt i dunjacka... Så jag fick några sneda blickar på mig men jag gick vidare glad över värmen.

Vi fikade först en capluccino och croissant innan gick ner till Prato. Där hittade Gustav II Adolf staty som varit under upputsning sedan vi upptäckte att den var där. Men nu var han framme så vi hann se den. Det blev en sväng till botaniska då O skulle köpa en universitetströja. Jag köpte ett skrivblock och sedan bjöd jag på lunch. Laxpasta för oss båda och en spritz till det.

Vi har sedan tagit det lugnt då O har pluggat och jag har mutitaskat och sett på både Formel1 från Monaco och Elitloppet. Så spännande båda två och jag måste på elitloppet och helst nästa år! Hade jag fått välja hade jag velat vara där förra året då mamma och pappas häst kom tvåa i ett av V75 loppen under elitloppssöndagen.

Och stort grattis mamma på morsdag. Du är den grymmaste jag vet och jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. Alltid funnits där, låtit mig hitta min egna väg och än fast du varit hård ibland under åren förstår jag varför. Tack för det, jag förstår nu varför och är så himla tacksam för det. Älskar dig, vi ses på tisdag❤

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad fina ni är vännen! Helt underbart att värmen äntligen har kommit, var inte en dag för tidigt om man säger så. Det lät helt klart som en helt underbar sista söndag! Massa kramar .) <3
nouw.com/sofialissmyr
FridaochTove
FridaochTove,
Lät som en toppen söndag! Och kläningen på dig var ju hur snygg som helst! Stora kramar<3
nouw.com/fridaochtove