Skämmer bort mig själv lite

När P var här och vi hade vår shoppningdag var vi in på Pandora då hon har ett sånt armband sedan tidigare. Du har ett armband som du sedan fyller på med berlocker, pärlor, hängen, lås osv. Så vi hittade två stycken som var från Italien och hon köpte med sig en och jag som inte hade något armband köpte ett...

Det finns så många olika armband. Dels i olika färger men även olika modeller och längder. Eftersom man sätter på pärlor och berlocker på det så blir det mindre eftersom då de tar plats, så jag köpte ett som man kan ställa in längden på själv. Man drar bara åt kulan så blir det tajtare.

Jag tycker om det så himla mycket och det känns kul att man kan fylla på det med minnen eftersom. Att jag dessutom köpte det i Italien gör det lite roligare och jag kommer tänka tillbaka på denna tid varje gång jag har det runt handleden.

När jag väl hade valt armband var det bara att försöka komma på vad som skulle bli min första pärla eller berlock. Det finns verkligen så mycket fint men det slutade med att det blev en pärla. Jag kommer nog oxå köpa med mig en av de som är typiskt Italien då en ligger väldigt varmt om hjärtat men det blir framöver.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Jasmine
Jasmine,
Ett så fint armband! Jag förstår att du är nöjd. Bra att du unnar dig något extra. 😊
Kram
rosanatt.blogg.se
FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad snygga sånna är, vill också ha ett sånt att samla minnen på. Förstår verkligen att du är nöjd, så fint
nouw.com/fridaochtove
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229