Smattrande regn och veckans planer

Vardag
Idag vaknar jag till smattrande regn och kräftluktande fingrar. Igår hade vi överraskningsfest för min kusin som snart flyttar till Usa för collage, men mer om det senare. Idag regnar det och jag öppnar på jobbet vilket betyder att jag var där innan 06. Sömnen inatt har inte heller varit den bästa då jag bara vridit och vänt på mig, men nog ska denna dag kunna bli bra ändå.

Veckans jobb - Vi börjar på vårt nya schema och vi har fortfarande lite att lösa på det men det börjar iallafall idag. Jag har även ny avdelning, barngrupp och arbetslag så det blir mycket nytt och dessutom börjar vi inskolningar snart.

Veckans ser framemot - Helt klart helgen och mitt första event hos finaste @.artibus. Jag har längtat länge och är så himla glad att jag blev inbjuden. Vi ska nog även äta en middag ute med O's brorsa vilket jag oxå ser framemot.

Veckans måste - Komma in i bra matrutiner för på senaste tiden har de varit riktigt dåliga. Jag har inte heller tränat på några veckor så jag ska försöka komma igång med några pass nu när det blir höstschemat på gruppassen.

Veckans borde - ta tag i lägenheten och fixa lite samt fota till blogginlägg som jag har i huvudet men inte tagit tummen ur. Efter helgen har vi mycket fina blommor samtidigt som vi har nya matstolar, gardinskena och på måndag hämtar vi vår nya säng. Det läääängtar jag efter.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
linndossing
linndossing,
Ska bli så himla roligt att ses!! Kram
nouw.com/linndossing