Sneak peak Verona

ITALIEN, 7D

ALLTSÅ ÄNTLIGEN. Jag vet inte hur många kyrkor och katedraler här som det är fotoförbud i, Markuskyrkan i Venedig och Saint Anthony här i Padua är det det och det är så himla vackra och jag vill fota alla detaljer, men så är det förbud. Trots att jag vill ta upp mobilen och ta en snabb bild i dem så kan jag inte för jag går och stör mig på alla andra som inte kan respektera förbudet. Det är där av en anledning och det går inte att fånga på bild hur vackert det är där.

Iallafall, nu när vi var i Verona så fick man fota i alla tre kyrkor vi var in i. Vi har en kvar på listan men den får vi ta nästa gång vi åker dit. Men dessa var inte lika spektakulära som de två jag nämnde här ovan. Dels för att de byggdes under en helt annan tid i historien och beroende på vilken tidsepok det var och familj som styrde staden blev det olika typer av kyrkor. Och kolla taket, jag är kär i det och alla detaljer.

Och jag älskar verkligen mitt objektiv då det får med så mycket i bilderna. Fotar mestadels här med mitt 10-22mm och jag köpte det enbart för att fota här med alla gator, kyrkor osv. Och jag kunde inte vara nöjdare. Enda jag skulle vilja ha är lägre bländare.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhh så himla tråkigt när man inte får fota!! Det här är sååå sjukt vackert verkligen!! Du lyckas alltid få till dina bilder, så himla fina! 💖
nouw.com/happym
FridaochTove
FridaochTove,
Wow så mäktigrt, kyrkor, katedraler alla byggnader är så majestätiska och mäktiga. Längtar till mer bilder från Verona!
nouw.com/fridaochtove