SÖNDAGSDRÖM TILL BRUNCH

Imorse efter att jag blev less på att bara ligga i sängen medan O såg på någon serie klev jag upp, förde över bilder till hårddisken för att sedan gå mot tågstationen och köpa tågbiljett för imorgon. Vi hade tänkt köpa med oss en croissant hem till frukost men stället var stängt så vi gick in på mataffären på tågstationen och köpte med oss för att kunna göra en brunch hemma istället. Och OMFG vad gott det blev.

Som jag nämnt tidigare har jag fått en helt ny matkärlek till croissanter så vi köpte med oss det för att sedan fylla med philadelphiaost, parmaskinka och sallad. Svängde även ihop bananpannkakor som vi hade nutella och jordgubbar till. Drycken till blev för mig matchate och apelsinjuice med prosecco och O drack kaffe och apelsinjucie med prosecco. Lite som en mimosa haha. Det blev iallafall gudomligt gott och verkligen så behövligt då det var klart strax efter 12 och jag var svinhungrig och ganska hangry.

Resten av dagen har vi fixat i lägenheten, fixat bilder till hårddisken och laddat upp kamerabatteriet då pappa kommer ner imorgon och vi åker till Rom under dagen. Vi har även hunnit dammsuga, tvätta och sedan sett på film då vädret varit så tråkigt med regn... Men då känns det iallafall bra att vara inne och inte göra något speciellt.

Till middag gjorde vi fiskpinnar och potatis (som jag saknat det!!) och nu sedan ska jag fortsätta packa min väska för Rom. Det ska bli runt 20 grader och vi missar regnet precis så det blir nog lite klänningar och kjolar med. Enda kruxet är att man inte får gå in i kyrkor om man inte har täckta knän/ben...

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
Verkligen dröm! Vattnas verkligen i munnen!
nouw.com/fridaochtove
isabylund
isabylund,
Men geeerej vad gott!! dröm <3
nouw.com/isabylund