Ta vara på rycken

Igårkväll efter middagen fick jag ett infall och när de kommer gäller de att ta vara på dem. Jag fick feeling för att baka och inte baka vad som helst, utan vaniljbullar. Har aldrig gjort de förut men det är ju så gott! Så jag googlade fram ett recept och vi åkte och handlade. Började sedan med degen och den blev riktigt bra.

Bullarna före och efter jäsning

Bullarna jäste på riktigt bra och jag var tvungen att grädda plåten med de större bullarna först för annars hade de blivit enorma. Men någon timme senare hade jag 39 vaniljbullar klara. Så nu ska frysen fyllas med bullar. Dock ska jag äta några först och igår blev de två stycken till kvällsfika. Sååååå gott men de stora blev lite degiga trots färgen de fick. Men mums! Bara att komma och fika hos mig nu

Idag har jag helg halv fyra och lär sedan gå hem med en ljudbok eller podd i öronen. Sedan kommer mamma förbi och till middag blir det tacopaj. Och det bästa av allt? Sommaröppet är nu över och jag välkomnar mina kollegor tillbaka på måndag och de barn som går på förskolan. Jag har faktiskt längtat då det varit 3 veckor med lite kaos och nu blir det tillbaka rill rutiner. Underbart! Så vi firar med tacopaj och vaniljbullar, kanske något annat gott med!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh bullbak var så längesen, men det är ju så mysigt också! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men herre vad gott!!! blev det några över så vet du precis var du ska skicka dom 😏👌🏼❤️
matildaberlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229