Tack för igår och senaste tillskottet i hemmet

Home, Renovering

Jag har fortfarande inte riktigt hämtat mig från igår och jag vann. Tack för alla fina kommentarer, det peppar mig ännu mer precis som denna vinst gör. Jag har hittat inspirationen och glädjen i att blogga, sen är det så kul att få dela med sig av vår renovering som blir mer och mer klar och vi har ett nytt tillskott här hemma.

Jag har känt mig så stressad av alla grejer som varit överallt, osorterat och bara tagit upp massa plats men nu börjar ordningen komma sakta men säkert. Alla rum vi renoverat är så gott som klara och då föll i princip allt på plats. Innan har vi inte riktigt kunna packa upp helt då det varit 4 rum som varit igång samtidigt men saker börjar få sin plats och jag är mer lugn i själen nu. Senaste tillskottet är vårt vardagsrumsbord som jag bara älskar. Jag har haft en tydlig idé med all inredning och följande saker har jag förhållit mig till

- Med så mycket grått har jag hela tiden tänkt bryta av med mörka trämöbler. I vardagsrummet har vi hittills bordet och sedan ett gammalt bord med stolar (som man ser lite av). Jag har även tänkt betsa ett Ivarskåp mörkt som ska få ta plats.

- Mörkt trä har även fått flytta in på toaletten i form av kommoden. Det bryter av så fint mot det gråa kaklet och de mattsvarta detaljerna.

- En svart lampa. Det hade vi sedan innan och den har nu fått ta plats ovanför bordet. Dock måste den flyttas liiite.

- Piffa till med färger. Har tänkt köpa på mig kuddfodral eftersom så det går byta säsongsvis och samma med gardiner. Vi har några men då vi ska ha en gardinskena behöver vi så småningom köpa några nya gardiner.

- En stor grön växt. Den har jag inte än men har inte fått med O på den helt än, men någon större växt vill jag ha så det känns lite mer levande.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,

Så fint ni börjar få! <3

nouw.com/hilmak
linneahedberg
linneahedberg,

Men stort grattis fina du! Detta har ju blivit min favoritplats att kika in hos under mina lediga stunder så denna vinst är du absolut värd. Du gör ett grymt jobb! <3 Stor kram

nouw.com/linneahedberg
happyM
happyM,

Åh men så himla kul, förstår verkligen att det blir motiverande ❤️ Wow så snyggt bordet är!!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,

Stort grattis! Förstår att det är motiverande, så kul 🙏🏼 Och så fint sovbordet va!! Kram

nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,

Gud vilket snyggt soffbord, det bryter av allt annat och gör det så snyggt! ❤️ Älskar att du nu börjar få lite saker i ordning så du slipper känna dig stressad av att det är lite "kaos" över allt! Kram finis!

nouw.com/beattriicee
evelinajosefines
evelinajosefines,

Alltså det var ju så snyggt med mörka trä möbler till det gråa! ❤️

nouw.com/evelinajosefines
evelinarou
evelinarou,

Vad fint ni har det! <3

nouw.com/evelinarou
elinfrost
elinfrost,
Wow wow wow så fint du har det! <3
nouw.com/elinfrost
Jovana
Jovana,

Älskar mörka trämöbler 😍

nouw.com/jovana