Touch down

Igårmorse lämnade vi ett väldigt regnigt Padua och Italien för kallare och tråkigare Sverige. Men det är sjukt skönt att vara på svensk mark igen!
Olov började packa om våra väskor precis där man kommer in till sky city. Öppnade och började packa om och jag ville bara gå därifrån haha // lunchen vi åt och det var så gott.
Det kändes så konstigt när nästan ALLA pratade svenska. Senaste tre månaderna har jag pratat engelska så fort jag gått utanför lägenheten så det kommer ta ett tag att aklimatisera mig med språket. Att jag köpte en bok på engelska hjälpte inte precis haha // älskade cappuccino och jag saknar redan italienska priserna.
Två flygresor senare landade vi i Övik och det var verkligen med blandade känslor. Gråten var nära när jag kramade om mamma.

Och vi åkte direkt till vår nya lägenhet. Att packa upp resväskor efter en resa kan vara nog jobbigt. Vi har 3 stora fulla resväskor som gör kaos och dessutom var vi fullt med flyttkartonger och saker runt om. Så kaoset är igång men det kommer bli så bra!

Nu idag har jag sååå mycket på agendan och jag börjar med att åka förbi mitt gamla jobb, rundtur på 1life och sedan möte med min nya chef (som jag haft på fritids de få gånger jag gick där som liten). Sedan är det flytta möbler för hela slanten.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Välkommen hem hjärtat!! Sverige har saknat dig (er)!!! Längtar verkligen så efter att få se hur ni kommer på plats i lägenheten nu =) KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
Bella
Bella,
Välkommen hem 😊
belliz.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229