TRAVEL BUCKETLIST PART 1

Bali. Jag har velat åka dit hur länge som helst och vi hade tänkt göra de i bröllopsresa. Men av olika anledningar så blev det inte nu, så de har vi kvar och jag ska dit.

Borneo. Detta ställe hade jag förmodligen tänkt åka till i samband med Bali. Borneo är inte så långt ifrån och jag vill dit och se orangutanger, näsapor och den magiska natur som är där.

Yellowstone. Hela mitt liv har jag älskar naturprogram och gör det fortfarande och hur magisk och häftig verkar det inte vara i Yellowstone? En dröm i en nationalpark som jag lääänge haft, främst för att fota men oxå för att få uppleva naturen och djuren i den.
Sydafrika/Kenya. Vem har inte drömt om safari? Ännu en dröm som är kopplad till resmålet ovan. Safari, vilda djur, fota och upplevelsen. Hade våra kompisar varit i Malawi länge och vi hade haft mer semester/pluggat hade vi definitivt åkt dit och varit i Afrika några veckor. Förmodligen safari i Kenya men det får oxå vänta just nu. But still a dream
Island. När jag var i Umeå förra året på en fotomässa hade en av fotograferna varit till Island på fotoresa. Så drömmigt och jag vill oxå dit. Helt på sommaren då solen aldrig går ner, man hyr en bil och bara åker runt natt som dag.

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Magiska ställen, tänk vad världen är vacker! 🎀💛
nouw.com/lillystromqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Man blir glad ända in i själen av detta inlägg och peppad på att resa haha. Så underbara ställen du vill åka till! Jag hade också velat åka till Bali och Island! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229