UPPTÄCKER ITALIENSKA MATEN

Mat, ITALIEN, 7D

Igår gick jag som sagt runt på den lokala frukt och grönsaksmarknaden som är här varje dag och hittade flera olika ris, couscous, risottoris osv. Så vi bestämde oss för att köpa med lite hem och göra risotto till middag. Vi har gjort det en gång tidigare här nere men då köpte vi alla ingredienser själva. Nu var riset redan kryddat och hade torkade grönsaker i sig redan. Det fanns flera olika men det blev tillslut en med currysmak.

jag trodde jag hade fixat allt vi behövde till middagen men när vi väl började googla runt hur man tillagar det (då vi inte riktigt minns) stod det att man skulle ha parmesan... Så det var bara för mig att dra på mig skorna och gå köpa medan O började med maten. Det tar lite tid att göra men det var så himla enkelt att ha allt i en påse och bara tillsätta buljong, vitt vin, parmesan och salt. Det blev riktigt gott och vi kommer definitivt göra det igen med en ny smak!

Idag trotsade jag mina skavsår och satte på plåster, knöt skorna hårt och gick ut på min långpromenad på 1,5h. Det gick bättre än förväntat och efter ca 1h kände jag inget. Så skönt och det är så underbart att få komma ut en sväng på morgonen innan allt för mycket folk är ute. Sedan har jag hunnit duscha, tvätta, blogga, äta lunch, varit ut en sväng på stan för att sedan ta det lite lugnt. Försöker hitta en ny serie att se så bring it om ni har några tips. För tillfället har jag bara serier som det släpps ett avsnitt i veckan på, jag är lite mer en säsong i veckan...

Gillar

Kommentarer

Cezia
Cezia,
Guud så gott detdär såg ut! ♥
nouw.com/cezia
FridaochTove
FridaochTove,
Så mycket gott du lagar! Kan jag teleportera mig och bara få smaka allt gott? Kram<3
nouw.com/fridaochtove