Vad säger dokumentationen?

Igårkväll var det som vanligt fix och vi brukar oftast basta efter vi är klara. Så även denna gång. Hade inte tänkt att basta så länge då jag hade pass 1 idag 8.15 men tiden sprang iväg och helt plötsligt är klockan nästan 01... Vad hände där? Sedan när jag väl var hemma var det så svårt att sova och jag har sovit så dåligt.

Men dagen började ändå bra och föreläsningen vi hade var riktigt intressant och handlade om dokumentation. Var säger dokumentationen? Varför dokumenterar vi? Vad säger dokumentationen om barnen? Samt maktperspektivet vi förskollärare har gällande dokumentation då barn oftast inte är delaktiga i den och man väljer själv ut bilder på barnen medan barnen kanske inte alls vill vara med eller inte tycker det var så kul som vi kanske tror att de hade. Väldigt viktigt och det var så intressant. Har även en bok om detta som jag inte hunnit läsa än som SKA läsas.

Nu ska jag försöka börja på en uppgift och fortsätta på en annan. Min kära sambo har farit till Umeå idag och kommer hem mot midnatt.

Gillar

Kommentarer