Vad ska jag nu göra..?

Allmänt

De gångna året har varit ett av de mest hektiska någonsin och mest händelserika i mitt liv. Det mesta har varit planerat men det har varit galet mycket och vad ska jag nu göra? Igårkväll fick jag känslan av att jag inte gör något. Jag blev nästan stressad av att inte göra något samtidigt som jag inte orkade göra något...

Iallafall, allt började med att jag påbörjade min sista termin på universitetet med en tuff kurs + examensarbetet. Det blev ju inte så mycket bättre av att jag opererade min handled i slutet av september. Så med en arm skrev jag uppgifter och påbörjade även examensarbetet så och gick stora delar av denna höst på smärtstillande för att klara vardagen.

Något som jag sedan mer eller mindre ville hände, jag blev nominerad till prjektgruppen som jobbar under Kårerna på universitetet för att planera Nolleperioden 2018. Jag gick på intervju och blev antagen. Så från december till augusti har jag jobbat med detta konstant. Det har varit så himla lärorikt och jag ångrar inte på något sätt att jag gjorde det samtidigt som jag inte skulle göra om det. Under denna tidsperiod skrev jag som sagt mitt examensarbete (klar i Januari), planerade mitt bröllop (som även ägde rum 4 dagar innan Nolleperioden började), jobbade 50% på en förskola, pluggade 25% för att även jobba med två olika lag på nattklubben på universitetet.

Som ni hör, väldigt mycket att göra och nu när jag flyttat hem och börjat jobba har jag inget att göra. Jag försöker träna (när jag inte är sjuk), jag vill vara i stallet mer men tiderna passar inte helt hundra då jag jobbar på dagarna, men sen då? Vad ska jag göra? Jag gör ju INGENTING och jag blir nästan stressad av det trots att det gör att jag inte orkar/vill göra något.

Så nån som har tips på något jag kan börja göra? Jag brukar ju sticka och vill sticka en tröja men min handled klarar inte av det än...

Gillar

Kommentarer