Välbehövligt mys och kräftor

7D, Mat

Igår blev det en dag med mycket sömn, vila och vitaminer. Trots att jag var hängig var jag lite piggare och vi åkte ändå till mamma och pappa för att äta kräftor. Lugn och ro + familjen måste vara bästa medicinen ändå. Först dukades det upp för middag med pajer, löjromspizza och picklad fänkål och tomater till.

Det var riktigt mysigt och pappa och min lillebror höll på röka abborre som vi åt till pajerna och sedan rökta räkor som vi hade till kräftorna. Vi dukade av, drack kaffe och myste i soffan. Alla syskon samlade och respektive var med. Precis det jag behövde men jag måste erkänna att jag ändå var riktigt trött i kroppen. Vi spelade sedan exploding kittens. Ett spel som Olov klickade hem och som var riktigt kul, så nu ska vi köpa till några expansionspack.

Sedan dukades det upp för kräftor och mamma som tycker om att dekorera bordet (och som är riktigt bra på det) hade fixat så fint + köpt lite kräftgrejer till.

Min andra halva och jag<3

​Som jag älskar kräftor och jag och brorsan åt nog mest. Och de rökta räkorna som pappa och min andra brorsa fixat var hur goda som helst. Lite röksmak och vi skulle nästan haft någon sås att doppa i såhär i efterhand. Så så gott och jag skulle kunna äta kräftor fler gånger. Jag och O kanske får ha en egen kräftskiva bara vi två?...

Gillar

Kommentarer

Tessjohans
Tessjohans,
Åh va mysigt! ❤️
nouw.com/tessjohans
linndossing
linndossing,
Men MUMS vad gott och mysigt! Längtar till vår kräftskiva om 2 veckor 😍
nouw.com/linndossing
artibus
artibus,
Men vad underbart gott!😍
nouw.com/artibus
Naatly
Naatly,
WOW så fint! Älskar när folk går all in med dekorationer och liknande, så kul!
nouw.com/naatly
Lillymihlte
Lillymihlte,
Men magiskt! <3 Kräftor är ju så otroligt gott, blir så sugen! <3 Stor kram fina!
nouw.com/lillymihlte