Veckan i bilder

Vardag

Snön kom, kroppen kändes bättre så jag gav mig ut på en prommis i stan och köpte med mig en chailatte. Riktigt mysigt och om vädret tillåter så kommer det bli fler såna prommisar i veckan men med en termos med te.

Jag har varit och provat ut nya glasögon, haft synundersökning och nu oxå beställt nya glasögon. De jag har nu får jag oftast ont i huvudet av och med en bebis snart här kommer jag inte orka ta på min linserna varje gång jag behöver se längre än en decimeter... Och alltså shit vilken skillnad det var på styrkan jag kom fram till jämfört med den jag har nu, hur kan jag en se nu?? Galet...

Sedan har det som vanligt blivit väldigt mycket frukt för min del. Har craving på blodapelsiner och har även ätit mina favoritäpplen som funnits. Mums!

Jag gick in i vecka 37 och vi har närmare 3 veckor kvar till beräknat. Helt galet att det kan hända när som helst nu då han snart räkas som färdigbakad. Vi har varit på profylaxkurs och lärt oss mer om andningen och avslappningens betydelse.

Jag var ut en sväng och fotade i det underbara vinterlandskapet. Orkade inte gå så långt men det var gott och väl det jag behövde.

En snabblunch såhär under veckan i sängen. Då min rygg varit hemsk är det oftast sängen jag äter i och denna pasta var riktigt god då vi sällan äter skinksås och pasta.

Vi var även till mamma och pappa för att se hockey och jag tipsade pappa om en daimgalss som han svängde ihop. Alltså godaste glassen jag ätit som någonsin gjort hemma och det toppat med jordgubbar var helt perfekt. Jag slängde sedan ihop en egen som vi har mumsat på under helgen.

Och igår var vi ut i det underbara vädret på isvägen. Helt magiskt och jag älskar att jag äntligen kan gå lite mer. Vi tog det väldigt lugnt och det var bästa på hela dagen. Så nu får bebis gärna komma så vi hinner gå med barnvagnen här med<3

#bestofnouw

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Ser helt underbart ut med snö!
nouw.com/malinhardstahl