Veckans bästa

Gårdagens jaktdag var verkligen något jag behövde. Det är så fridfullt att få sitta i skogen helt tyst med fågelkvitter runt om och en förhoppning om att hunden ska skälla eller älgen ska knaka sig fram genom skogen. Den lilla röda fyrkanter mellan björkarna var tornet jag och pappa satt och trängdes i under ca 6h.
Detta var min utsikt från tornet vi satt i hela jakten. Det blåste av och till och än fast vibsatt i solen och jag aldrig haft så mycket kläder på mig under en jakt blev jag frusen. Men blåsten gör sitt.
Men än fast det var heldött i skogen och huden skällde på några fåglar var det så rogivande och behövligt. Jag har känt mig utmattad hela veckan och orkeslös så frisk luft i skogen med gott fika och en av mina favoritpersoner var pricken över i. Jag har fått ett lugn i kroppen som jag saknat.
När vi väl avbröt jakten satt vi en stund och surrade och jag fick pussar av Kira som sedan ville bli kliad. Än fast de inte fanns någon älg i området hade vi det mysigt och har man nästan sprungit 3 mil så är mys ett måste.

Idag blev de ingen jakt då de skulle regna från morgonen och sitta i regn och bli blöt är inte så kul... Men nästa helg blir det och vi får se om jag är med på söndagen. Och nu när jag både gått med hundföraren och suttit på pass är det roligare att gå med hund.

Och ska ni på jakt, klä på er! Igår hade jag underställsbyxor, 2 fleecebyxor, jaktbyxor och upp till underställtströja, tshirt, fleecetröja, tjock ulltröja, jaktjacka och dunväst. Ändå frös jah när det blåste som mest och då satt vi i solen. Så på med kläder!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh skogen är ju för underbar alltså, som jag älskar att vara där! <3
nouw.com/emmaengstrom
Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Åh livskvalitet minsann! 💞
nouw.com/lillystromqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229