VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Min cooking class, trippen till Venedig, min man som är grym. Har lite svårt att välja vad som varit bäst haha!

VECKANS SÄMSTA

Vädret har inte varit speciellt bra, så det har inte varit värt att gå ut då det verkligen vräkt ner och sen min rygg skulle nästan kunna få en egen punkt...

VECKANS UPPTÄCKT

Nya inställningar på kameran som jag håller på leka med. Fota i HDR och fota en bild med tre bilder där en bild överexponeras, en som jag vill ha den och en bild som underexponeras. Sedan sätter jag ihop alla tre bilder i photoshop och det blir lättare att få till bra ljus och skuggor i bilden.

VECKANS SUPRISE

Att jag har varit uppe på 2a plats på nouw's topplista i Norrbotten.

VECKANS MAT

Helt klar maten jag lärde mig att göra på min cooking class! Tagiatellen och bolognesen var bland de godaste jag ätit och pizzan blev oxå riktigt bra! Så nu ska jag börja göra egen pasta och pizza!

VECKANS SHOULD-HAVE

Helt klart träna. Jag har inte gått på en prommis men vädret har varit helkasst med... Det har iallafall blivit något enstaka pass här hemma, något är bättre än inget!

VECKANS INKÖP

Jag har äntligen köpt en jeansjacka! Har aldrig haft en med länge velat ha en och igår när vi var på stan hittade O en hoodie och en jeansjacka och sedan hittade jag en egen oxå. På bilden har jag inte min på mig utan jag snodde både hoodien och jackan hehe

VECKANS INSIKT

Första är att jag vill lära mig att laga mer mat från grunden efter jag var på cooking classen. Bolognesen var den godaste jag ätit och pastan blev verklige hur bra som helst. Ändra som jag kämpat med ett tag och insett mer och mer är att jag måste träna upp min rygg så himla mycket. Om jag knappt klarar av att ha mens en gång i månaden kommer jag inte klara av en graviditet...

VECKANS MUST-HAVE

En pasta maskin. En såndär man ser på Sveriges mästerkock när de vevar och kör pastan igenom. Det är överst på min lista just nu förutom allt jag vill ha till vår lägenhet. Så jag ska kolla om jag hittar någon här i Pastaland, annars får jag köpa en i Sverige.

VECKANS SOLUPPGÅNG

Helt klart den i Venedig i Tisdags som ni ser lite av här ovan. Det var så himla härligt och jag älskar bilder som dessa. Det är sån känsla att kliva upp tidigt och att fånga solens första strålar.

VECKANS KLAPP PÅ AXELN

Den går in lite i den övre punkten. Jag är så glad att jag vågade åka till Venedig själv i tisdags 05.30 för att hinna fånga soluppgången på bild.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Ni glömmer väl inte bort min instagram Sehlinemmelie som ni hittar HÄÄÄÄR?

Gillar

Kommentarer

Hannaheva
Hannaheva,
du tar så fina bilder 😍
nouw.com/hannaheva
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Åh tack snälla<3
nouw.com/emmeliesehlin
happyM
happyM,
Att inte kunna välja vilken höjdpunkt som varit bäst måste vara ett riktigt bra betyg på veckan hihi 😃 ❤️
nouw.com/happym
emmeliesehlin
emmeliesehlin,
Haha ja, så kan man se det! Kram<3
nouw.com/emmeliesehlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229