Vilken stad vill ni se först?

Trots min dåliga morgon och mensvärk som kom har jag ändå haft en bra dag och inte låtit det dåliga ta över denna dag. Annars är det lätt att det dåliga tar överhanden och förstör dagen men idag har det inte blivit på det sättet. Väldigt skönt men det har blivit lite efterrätt till mellis och idag har vi haft mormor och morfar på middag. Morfar hjälte oss att fixa ett eluttag och hade även gjort lasagne så det blev en riktigt gott då det är en av mina favoriträtter. Men nu till något helt annat, nämligen Italien.

Nu när jag väl landat hemma så har jag så mycket bilder som jag måste gå igenom och travel guieds att skriva. Så vad vill ni ha först? Den enda ni inte får välja är Venedig för den kommer nog vara störst och maffigast + att det är min favoritstad. Men jag har Verona, Florens, Milano, Valstagna, Padova och Rom att skriva och det kommer bli så kul men det kommer ta sin tid. Så vilken vill ni ha först?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Nej vad kul! Jag längtar verkligen så efter att få se alla, men självklart är man lite sugen på Milano, hihi! Stor kram hjärtat <33
nouw.com/matildaberlin
KerinTobanelli
KerinTobanelli,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229