What I eat in a day

7D, Mat

Igår började jag fota vad jag gjorde under förmiddagen men det slutade med att all mat blev fotad. Så detta åt jag igår och det brukar vara gå ska liknande under dagarna.

Så efter en prommis på ca 1h kom jag hem ganska hungrig. Klockan var runt 11 så det blev en väldigt sen frukost i form av bananpannkakor med jordgubbar, nutella och riven choklad. Oftast äter inte jag frukost eller så blir den väldigt en så då är det nästan bättre att göra lunch direkt.

Till lunch, som dessutom blev väldigt sen slängde jag ihop en Carbonara på några minuter. Detta har blivit en av mina favoriträtter på slutet då den är så himla god och går att fixa på max 10 minuter. Det enda man behöver är tagliatelle, ägg och parmesan. MUMS
Sedan blev det en senare middag då jag kände mig ganska mätt efter både frukosten och lunchen. Efter 19 åt vi middag som blev en tonfisksallad med gurka, avokado, lite ost, sesamfrön och balsamico. Så fräscht och gott och vi äter sallad ganska ofta. Det går ju göra så många goda sallader!

Och som jag kände tidigare så hade jag tänkt baka muffins, vilket jag gjorde och WOW. Det blev galet gott. Kladdkakemuffins med en chokladbit i botten som jag sedan toppade med hackad choklad. Oj oj oj säger jag bara. Trots att jag var proppmätt så slank den ner. Tips, ni hittar receptet HÄR. Den ser kanske inte så god ut men den var så kladdig så den var tvungen att stanna i formen (som dessutom är bästa formen någonsin jag bakat med).

Och det blev inte de mest inspirerande matbidlerna då lägenheten inte alls är så inspirerande, så inte så inspirerande bilder. Det kommer bli HELT annorlunda i nya lägenheten hemma om lite mer än två veckor. Vitt, ljust och fint!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Men gud vad gott det ser ut =) pasta med ost är ju bara så gott =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
FridaochTove
FridaochTove,
Allt såg ljuvligt gott ut! Blev ännu hungrigare än vad jag redan var. Kladdkakemuffins är ju så goda tillskilland från vanliga, alltså nom! Kan du skicka lite av allt på posten?
nouw.com/fridaochtove